Obora Golfvillage             Nova Bystrice               StadsKaart                Aktueel weer                        Fiets & Ski-kaart
 
 

 

 Wandelen in de Natuur

 

Als je van wandelen en de natuur houd ben je hier op de goede plek. Achter de golfbaan gelegen bij het park vind je in het bos een historisch gezien belangrijk hotel genaamd Perslak. Hier kan je diverse route bewandelen, waarbij er één over een houten bruggetje in het bos gaat. Dit bruggetje, waar een kabbelend beekje onderdoor stroomt, ligt op de grens tussen Tsjechië en Oostenrijk. Geografisch gezien is dit officieel het noordelijkste puntje van Oostenrijk.

Als je hier gaat wandelen moet je eens de bordjes 806 volgen. Het is werkelijk prachtig. Je kan zelf de grens diverse keren oversteken, waarbij het ook mogelijk is om dit via een grote zwerfkei midden in het beekje (wat de grens is) te doen. Eén tip.... neem je fototoestel mee, het namelijk fantastisch.

In de wijde omgeving heb je meerdere natuurparken. Eén daarvan is Nová Hrady. Hier schuild een grote Gotische Burcht en midden in het bos een heuse waterval.

 

 Waterval

Meer info? Mail naar

info@tsjechievilla.nl

of

info@villa4you.nl

Binnenzwembad met Airjets en Jetstream

Villa vanaf de zijkant

Praag

Woonkamer

Grote slaapkamers tot 40 m2

Keuken

Straatkant villa 


Nova Bystrice weergeven op een grotere kaart
  


 

 

Is uw gewenste periode nog beschikbaar?

 
Bookmark this page
Twitter Facebook Google Bookmarks
 
 
 
 
 
 
 
14 daagse weersverwachting
en
Klimaat in Tsjechië
en
 Activiteitenweer
in Nova Bystrice 
 
Skiing 

 

 

 

Speciale

Golf

arrangementen

Klik hier

 

 

 

 

Schloss Schönbrunn Wenen 
 
Hluboka nad Vltavou Kasteel